Helsinki City Running Day – Juokse iloa lapsille sairaaloissa!

Muodostamme oman hyväntekeväisyysjuoksujoukkueen Helsinki Running Dayssa kerätäksemme rahaa Sairaalaklovnien toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Helsinki City Running Day yhdistää 2018 toukokuun 19. päivänä viisi eri juoksutapahtumaa. Jokaiselle on tarjolla riittävää haastetta, kun saman päivän aikana juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Lähde mukaan Sairaalaklovnien joukkueeseen!

• Ensimmäiseksi ilmoittaudu mukaan haluamaasi juoksutapahtumaan ja valitse tukikohteeksi Sairaalaklovnit.
  • Tämän jälkeen luo oma keräyssivusi klikkaamalla otsikon ALOITA KERÄYS -painiketta.
  • Jaa linkkiä omille verkostoillesi esim. sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta – haasta ystäväsi mukaan omaan keräykseesi.
  • Jos olet jo ilmoittautunut mukaan juoksutapahtumaan, mutta haluat osallistua varainkeruukampanjaamme, klikkaa ALOITA KAMPANJA ja luo oma keräyssivusi

Kiitos tuestasi!

Keräyslupa RA/2016/448