Juokse iloa lapsille sairaaloissa

Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984, kun kuusi naista sai idean järjestää naisille suunnatun rennon juoksutapahtuman.

35. Naisten Kymppi järjestetään tulevana keväänä 26.-27.5.2018. Luvassa on loistelias kahden päivän liikuntakarnevaali, toinen toistaan riemastuttavampia ohjelmanumeroita reitillä ja entistäkin paremmat bileet tapahtuma-alueella. Naisten Kymppi on todellinen hyvän mielen tapahtuma täynnä iloa, liikuntaa, musiikkia ja tanssia!

Varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 27.5. Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Voit juosta, hölkätä tai kävellä noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua. Lenkkipivä on saanut rinnalleen lauantain hyvinvointipäivän, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Muodostamme oman hyväntekeväisyysjuoksujoukkueen Naisten kympissä kerätäksemme rahaa Sairaalaklovnien toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan Sairaalaklovnien joukkueeseen!

• Ensimmäiseksi ilmoittaudu mukaan juoksuun ja valitse tukikohteeksesi Sairaalaklovnit
  • Tämän jälkeen luo oma keräyssivusi ja jaa linkkiä omille verkostoillesi esim. sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta – haasta ystäväsi mukaan omaan keräykseesi
  • Jos olet jo ilmoittautunut mukaan juoksutapahtumaan, mutta haluat osallistua varainkeruukampanjaamme, klikkaa ALOITA KAMPANJA ja luo oma keräyssivusi

Kiitos tuestasi!

Keräyslupa RA/2016/448