Arinan keräys Oulun Sairaalaklovneille
Sairaalaklovnit ry Helsinki

Arinan keräys Oulun Sairaalaklovneille

Lahjoita alla olevaan keräykseen tai perusta oma keräys – haasta vaikka työ- tai harrastusporukkasi mukaan. Kaikki lahjoitukset menevät samaan tarkoitukseen, sairaalaklovnitoiminnalle OYS:in lastenosastoille. Osuuskauppa Arina korottaa tukisummaa 20 senttiä jokaista lahjoitettua euroa kohti Prisma-päivässä Limingantullissa 21.4 voit tulla tapaamaan sairaalaklovneja klo 11-15! Sairaalaklovnit ry on valtakunnallinen järjestö, joka on perustettu 2001. Oulussa klovnit ovat toimineet kahtena päivänä viikossa vuodesta 2011 lähtien. Klovnit ovat erittäin odotettuja ja rakastettuja vieraita osastoilla. Lue lisää täältä: http://bit.ly/2DWWluQ tai http://www.sairaalaklovnit.fi PIDETÄÄN KLOVNIT OULUN SAIRAALASSA – PIENI ILO ON ISO ASIA!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 35 000 €

{{don.Message}}
Arinan keräys Oulun Sairaalaklovneille