Taputellaan 42,195km pienten iloksi!
Joona Huovinen Helsinki Helsinki City Running Day

Taputellaan 42,195km pienten iloksi!

Kun oli sopiva hetki ilmoittautua Garmin Helsinki City Marathonille, päädyin melko sattuman kautta Sairaalaklovnit ryn sivulle. Olin toki kuullut heidän toiminnasta aikaisemmin, mutta tällä kertaa päätin kurkata tarkemmin mistä toiminta koostuu ja mitä kaikkea he puuhaavat. Voi että, kylläpäs liikutuin! Tämä matka juostaan nyt näiden pikkuisten potilaiden iloksi.

{{don.Message}}
Taputellaan 42,195km pienten iloksi!
Joona Huovinen