Klovnit juoksevat iloa lapsille sairaaloissa!
Sairaalaklovnit ry Helsinki Helsinki City Running Day

Klovnit juoksevat iloa lapsille sairaaloissa!

Sairaalaklovnit ry:n klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle ja vapauttavalle naurulle keskellä sairaalan arkipäivää. Sairaalaklovnien juoksujoukkue osallistuu Helsinki City Running Day'hin. Tue toimintaamme ja osallistu keräykseen!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 1 000 €

{{don.Message}}
Klovnit juoksevat iloa lapsille sairaaloissa!