Piristä lapsen päivää sairaalassa
Lenkillä-blogi Espoo Helsinki City Running Day

Piristä lapsen päivää sairaalassa

Terveys ei ole itsestäänselvyys. Kaikilla ei ole mahdollisuutta juosta pitkin keväisiä katuja. Myös lapset voivat joutua viettämään pitkiä aikoja sairaalassa. Sairaalaklovnit piristävät lapsen päivää, oli lapsi sitten lyhyellä tai pidemmällä hoitojaksolla. Voit tukea Sairaalaklovneja lahjoittamalla haluamasi suman hyvään toimintaan.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 800 €
Kausi:
10.3.2018 26.5.2018

Toiminta

Lahjoitukset:

Uusimmat lahjoitukset

{{don.Amount | number:0}} €
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Piristä lapsen päivää sairaalassa
Lenkillä-blogi
{{don.MessageAnswer}}
Tällä keräyksellä ei ole vielä lahjoituksia.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close