Lisää sairaalaklovneja Kuopioon!
Sairaalaklovnit Helsinki Kuopio KYS

Lisää sairaalaklovneja Kuopioon!

Sairaalaklovnit on toiminut Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenosastoilla vuodesta 2008 lähtien - ensi vuonna tulee siis kymmenen vuotta täyteen. Sen kunniaksi: Tarvitsemme kaupunkiin kaksi uutta klovnitohtoria! Haaveilemme myös toisesta toimintapäivästä, jolle olisi kovasti tarvetta jotta ehdimme kaikkien lasten luona vierailla. Keräystavoite mahdollistaisi nämä molemmat asiat. Vetoamme Kuopiolaisiin yrityksiin, yhdistyksiin ja yksityishenkilöihin - tehdään tästä iloisesti yhdessä totta! Lahjoittaa voi myös suoraan keräystilillemme: FI26 8024 0710 119921 viite:KYSklovni2017 Rahankeräyslupa RA/2016/48 Yrityslahjoituksista ja yhteistyöstä voi olla yhteydessä suoraan toiminnanjohtaja Aino Viertolaan: aino@sairaalaklovnit.fi / 040 534 7079 Sairaalaklovnit kiertävät lastenosastoilla säännöllisesti. He vievät ajatukset hetkeksi pois sairaudesta ja tarjoavat mahdollisuudeen iloon ja nauruun keskellä sairaalan arkea. Lisää tietoa toiminnastamme löydät täältä: http://www.sairaalaklovnit.fi/Sairaalaklovnit/Etusivu.html https://www.facebook.com/Sairaalaklovnit/

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 35 500 €

{{don.Message}}
Lisää sairaalaklovneja Kuopioon!