Juokse iloa lapsille sairaaloissa

Citroën Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984.

Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Voit juosta tai kävellä noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua. Lenkki järjestetään tulevana keväänä lauantaina 25.5.  ja tapahtumapaikkana on Mäntymäen kenttä, uudistuvan Olympiastadionin kupeessa.

Muodostamme oman hyväntekeväisyysjuoksujoukkueen Naisten kympissä kerätäksemme rahaa Sairaalaklovnien toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan Sairaalaklovnien joukkueeseen!

• Ensimmäiseksi ilmoittaudu mukaan juoksuun ja valitse tukikohteeksesi Sairaalaklovnit
  • Tämän jälkeen luo oma keräyssivusi ja jaa linkkiä omille verkostoillesi esim. sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta – haasta ystäväsi mukaan omaan keräykseesi
  • Jos olet jo ilmoittautunut mukaan juoksutapahtumaan, mutta haluat osallistua varainkeruukampanjaamme, klikkaa ALOITA KAMPANJA ja luo oma keräyssivusi

Kiitos tuestasi!

Keräyslupa RA/2018/1039