ILOPILLERIT
Karoliina Kirsi Espoo Naisten Kymppi

ILOPILLERIT

Täytin helmikuussa 4O vuotta ja halusin keksiä jotain, mihin mahdolliset lahjarahat voisi kohdentaa. Tässä yhdistyy monta kannattamaani asiaa: auttaminen ja liikunnan ilo sekä toivon ylläpito pitkäaikaisista sairauksista huolimatta. Vuonna 2013 osallistuin ensimmäisen kerran 10 kilometrin juoksutapahtumaan (Midnight Run) ystäväni Minnan houkuttelemana vaikeassa elämäntilanteessa. Otin haasteen vastaan, vaikka olin vasta hiljattain aloittanut lenkkeilyn ja minulla on lääkitystä vaativia perussairauksia. Sen jälkeen olen juossut ko. tapahtumassa 10 kilometrin matkan joka vuosi sekä kerran puolimaratonin. Klovneria on ihastuttava teatterimuoto ja sairaalaklovnit tuovat iloa pikku potilaille hoitojen keskelle. Haluan tukea heidän toimintaansa sekä viestiä, että 10 kilometrin matkan pystyy liikkumaan sairauksista huolimatta.

{{don.Message}}
ILOPILLERIT
Karoliina Kirsi