Iloa lapselle sairaalamaailmaan
Marja Susanna Karjalainen Oulu Oulu OYS

Iloa lapselle sairaalamaailmaan

Lasten ja vanhempien sairaalassaolo päivät tuntuvat usein pitkille hoitojen ja tutkimusten keskellä. Monesti noissa hetkissä asuu myös epävarmuus ja usein kyynel vierähtää niin lapsen kuin aikuisenkin poskelle. Sairaala klovnit voivat olla piristämässä pienen ja isommankin päivää. On tutkittua, että psyykkinen mahdollisimman hyvä vire edistää jopa paranemista. Tämän joulun alla haluan tukea klovnitoimintaa. Jos yksikin sairaalassa oleva lapsi saa keräyksen kautta hymyn kasvoilleen, on joulutoiveeni kuultu. Tule mukaan tekemään hyvää! Annetaan sairaalaan lapselle lahjaksi hymy❤️ Keräys päättyy 25.12. 2020 Marja Karjalainen

{{don.Message}}
Iloa lapselle sairaalamaailmaan
Marja Susanna Karjalainen