OYS sairaalaklovnit - Iloa lapsille 2018!
Henri Sarmanne Tyrnävä Oulu OYS

OYS sairaalaklovnit - Iloa lapsille 2018!

Oulun yliopistosairaalassa sairaalaklovnit ovat tuoneet iloa, niin lapsille, vanhemmille kuin henkilökunnallekkin. Toiminta rahoitetaan kokonaan avustuksilla ja lahjoituksilla. Iloa lapsille 2018 keräyksellä tuetaan OYS:n sairaalaklovnien toimintaa. Tehdään siis yhdessä hyvää ja tuetaan toiminnan jatkuvuutta! "Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaala-arkipäivää. Yhtä tärkeää voi lapselle olla nähdä myös äitinsä tai isänsä vaihteeksi nauravan iloisena. Iloinen muisto sairaalaklovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen. Pitkäaikaispotilaille uuden kohtaamisen odottaminen ja tieto siitä, että klovniystävät tulevat aina tervehtimään, muodostavat ainutlaatuisen tuen ja siteen sairaalassaoloajalle. Toiminnan tavoitteena on tukea ja auttaa myös henkilökunnan työtä. Klovnitohtoreita saatetaan esimerkiksi pyytää paikalle rauhoittamaan lasta toimenpiteen ajaksi tai muuten vain rentouttamaan tilannetta. Sairaalaklovnien työskentely ei saa häiritä eikä rasittaa toimintaa osastoilla, vaan päinvastoin."

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 2 018 €

{{don.Message}}
OYS sairaalaklovnit - Iloa lapsille 2018!
Henri Sarmanne