Pienen pojan elämää-blogin apu sairaalaklovneille
Pienen pojan elämää-blogi Espoo Sairaalaklovnit

Pienen pojan elämää-blogin apu sairaalaklovneille

Satoja päiviä sairaalassa. Satoja päiviä täynnä pelkoa ja ahdistusta, mutta samalla mahtavaa huolenpitoa, iloa ja positiivisuutta. Näihin iloihin lukeutuu sairaalaklovnit, jotka suurella sydämellä tekevät pyyteetöntä työtä lasten pelkojen ja mörköjen karistamiseksi! (pitävät jopa sikalaa laukussa ja tulevat lasten mukana leikkaussaliin saattamaan). Tämä työ ansaitsee tukea, joten ole sinäkin mukana!

{{don.Message}}
Pienen pojan elämää-blogin apu sairaalaklovneille
Pienen pojan elämää-blogi