Anna(n) Kiitos Sairaalaklovneille
Anna Rukko Espoo Sairaalaklovnit

Anna(n) Kiitos Sairaalaklovneille

Sairastuin syöpään 11-vuotiaana ja jouduin viettämään paljon aikaani sairaalassa ja hoidoissa ja kokemaan paljon kipua ja pelkoa. Kiitos Sairaalaklovnien, jotka aina välillä toivat minulle ja perheelleni iloa sinne sairaalaan ja antoivat hetkeksi mahdollisuuden unohtaa kaiken sen minkä vakava sairaus oli tuonut tullessaan. Minä kiitän ja kumarran Teitä arvoisat Sairaalaklovnit kaikesta siitä ilosta, jota olette omaan ja perheeni elämään tuoneet niinä synkkinä hetkinä ja vielä iloisinakin aikoina. J Toivon jokaisen osallistuvan tähän keräykseen ja tallettavan punaisen nenän ja hymyn verran iloa. Sitä ei saa mistään muualta yhtä edullisesti sairaalle lapselle perille toimitettuna <3

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 5 000 €

{{don.Message}}
Anna(n) Kiitos Sairaalaklovneille
Anna Rukko