Matias Mäenpään joulupotti
Peppina Mäenpää Vaasa Sairaalaklovnit

Matias Mäenpään joulupotti

Perheemme on vuosien 2004-2012 aikana saanut nauttia Sairaalaklovnien ammattitaitoisesta hulluttelusta. Se on joka kerta lämmittänyt sydäntä ja ilahduttanut mieltä, rankimmillakin hetkillä. Aina ei Matias itse ole ollut siinä kunnossa, että olisi jaksanut seurata, mutta hänen sisaruksensa ja me vanhemmat olemme silti silloinkin päässeet nappaamaan osamme klovnienergiasta. Olen todella kiitollinen siitä, että sairaala-arkeemme tuotiin tällaisia valopilkkuja. Toivomme, että rakkaan Matiaksemme nimissä Sairaalaklovnit saisivat hillittömän hyvän vastaanoton tämän keräyksen kautta. Kiitos!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 3 000 €

{{don.Message}}
Matias Mäenpään joulupotti
Peppina Mäenpää