Matias Mäenpään muistokeräys
Peppina Mäenpää Vaasa Sairaalaklovnit

Matias Mäenpään muistokeräys

Keräys oli aiemmin "Murun joulupotti" (2015): Perheemme on vuosien 2004-2013 aikana saanut nauttia Sairaalaklovnien ammattitaitoisesta hulluttelusta. Se on joka kerta lämmittänyt sydäntä ja ilahduttanut mieltä, rankimmillakin hetkillä. Aina ei Matias itse ole ollut siinä kunnossa, että olisi jaksanut seurata, mutta hänen sisaruksensa ja me vanhemmat olemme silti silloinkin päässeet nappaamaan osamme klovnienergiasta. Olen todella kiitollinen siitä, että sairaala-arkeemme tuotiin tällaisia valopilkkuja. Toivomme, että rakkaan Matiaksemme nimissä Sairaalaklovnit saisivat hillittömän hyvän vastaanoton tämän keräyksen kautta. Kiitos! Päivitys: Rakkaan Matiaksemme taival tuli päätökseensä 2.2.2016 kotona isän ja äidin sylissä.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 2 000 €

{{don.Message}}
Matias Mäenpään muistokeräys
Peppina Mäenpää