lupa nauraa
linda Äänekoski Sairaalaklovnit

lupa nauraa

Kun oma lapsi sairastuu, sitä ymmärtää kuinka tärkeää tämä työ on. Jo pelkästään lapselle, myös vanhemmille se hetki kun Klovnit astuu huoneeseen ja saa lapsen nauramaan kaiken keskellä on mittaamattoman arvokas. Se pieni hetki on edelleen meijän 3vuotiaan tytön mielessä ja siitä puhutaan edelleen joka kerta silmät säihkyen kun menemme sairaalalle.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 3 000 €

{{don.Message}}
lupa nauraa
linda