Hyvälä sykkeelä, ilon kautta!
Pyry Valtonen Sairaalaklovnit

Hyvälä sykkeelä, ilon kautta!

Muutama vuosi sitten kuulin ensimmäistä kertaa sairaalaklovneista, tajusin heti että tämä on hyvä juttu! On vaikea samaistua sairaan lapsen tai heidän vanhempiensa tunteisiin, koska itselläni ei ole vielä omia lapsia, mutta jos olisi ja he sairastuisivat niin kyllä tälläinen toiminta mieltäni lämmittäisi. Eihän se sairaalan miljöö ja arki mitenkään maailman mukavinta ole ja sairaalassa olemiseen on aina syy, joka on vakava asia, joten silloin tarvitaan niitä iloisia asioita elämään. On siis käsittämättömän siistiä että on olemassa sairaalaklovnit; hahmot jotka tuovat iloa, valoa, hauskuutta ja vaihtelua arkeen, arkeen joka ei ole kovin kiva. Sairastava lapsi ei ole kenenkään mielestä mukava näky, joten miettikkää sitä hymyä, iloa ja sitä kuinka lapsi saa hetken jolloin voi ajatella muita asioita kuin sairastamista ja sairaalassa olemista. Huumori ja ilo ovat tärkeitä asioita, sekä muiden ilostuttaminen ja auttaminen yksi hienoimpia asioita mitä ihminen voi tehdä, siitä tulee itsellekkin hyvä mieli! Mie arvostan sairaalaklovnien työtä ja haluan tukea sitä, siksi tahdon levittää tietoisuutta ja kerätä rahaa hyvän asian puolesta! Tee sinäkin niin ja kerro myös kavereillesikin asiasta. Tehdään yhdessä hyvää. hyvälä sykkeelä, ilon kautta!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 380 €

{{don.Message}}
Hyvälä sykkeelä, ilon kautta!
Pyry Valtonen