Sairaalaklovnien joulukeräys
Sairaalaklovnit Helsinki Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnien joulukeräys

"Tavaraa maailmassa on jo liikaakin, mutta lasten iloa ei koskaan" - lahjoittaja Lahjoita hyvää mieltä ja lapsille iloa koko vuodeksi. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Toiminta mahdollistetaan kokonaan avustus- ja lahjoitusvaroilla. Pidetään klovnin sairaalassa 2018!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 10 000 €

{{don.Message}}
Sairaalaklovnien joulukeräys