Pidetään klovnit sairaaloissa, lasten ilona!
Mona Loppi Sairaalaklovnit

Pidetään klovnit sairaaloissa, lasten ilona!

Poikani on ollut lähestulkoon koko ikänsä sairaalassa. Kahdessa eri yliopistollisessa, mutta enemmän Helsingissä. Jokaisena keskiviikko aamupäivänä odotamme Urhon kanssa, että huoneen ovi aikeaa ja klovnit tulee soittamaan musiikkia, laulamaan, puhaltelemaan saippuakuplia, siis ihan mitä vaan he ikinä keksivät. Urho on vasta 11kk vanha ja todellakin nauraa ja on onnesta soikeana, kun klovnit vierailee, joten eiköhän me kaikki haluta antaa osuutemme ja auttaa klovneja, jotta he saavat tulla piristämään saraita lapsia? Noniin kaikki ihanat ihmiset mukaan auttamaan! Auta edes pienellä summalla, näin Joulun alla se on hyvä joululahja sairaiden lasten puolesta! Kaikki mukaan lahjoittamaan!! :) Kiitos! ;)

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 300 €

{{don.Message}}
Pidetään klovnit sairaaloissa, lasten ilona!
Mona