Pidetään klovnit sairaalassa 2016!
Sairaalaklovnit Helsinki Sairaalaklovnit

Pidetään klovnit sairaalassa 2016!

Sairaalaklovnit kiertävät ilahduttamassa lapsia osastoilla ja luovat pieniä tärkeitä hyvänmielen hetkiä sairaala-arjen keskelle. "Meidän tehtävämme on yrittää muuttaa tunnelmaa hetkeksi, saada ajatukset muualle. Sairas lapsi ei ole kenties hymyillyt viikkokausiin, mutta sitten tulee klovni, joka törmää ovenkarmiin. Silloin lapsi nauraa ja aikuinen itkee. Niin siinä usein käy”, kertoo työstään Elina, sairaalaklovni Hellevi Hykkyrä. Lue koko artikkeli täältä: http://www.hs.fi/elama/a1456289716936 ... ja kuuntele myös videolta Elinan toive :o) Yhdistyksen toiminta on valtakunnallista ja säännöllistä, käymme viikoittain kaikissa yliopistollisissa sairaaloissa. Tämä mahdollistetaan kokonaan avustuksilla ja lahjoituksilla. TUE TYÖTÄMME - Pidetään klovnit sairaalassa! - KIITOS <3 "Tavaraa maailmassa on jo liikaakin, mutta lasten naurua ei koskaan!" - totesi eräs ihana lahjoittajamme. Olemme samaa mieltä! Tule mukaan tukijaksi, pienistä puroista kasvaa isoja juttuja. Lisää tietoa: www.sairaalaklovnit.fi www.facebook.com/sairaalaklovnit (saa tykätä!)

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 100 000 €

{{don.Message}}
Pidetään klovnit sairaalassa 2016!