Urhea Olavi
Mari Kalmari Jyväskylä Sairaalaklovnit

Urhea Olavi

Ensin näin mainoksen facebookissa. Ja tänään kun kävimme 29.2.2016 syntyneen sydänlapsi Olavin kanssa ❤️-kontrollissa K-SKS tapasimme 2 ihanaa klovnia, jotka lasten polilla hauskuuttivat lapsia. Kontrolleja ja osastojaksoja on Olavin tulevaisuudessa tulossa, ja pidän työtä tärkeänä. Sitä kun miettii oman lapsen hyvinvointia, on mieli maassa. Klovnit saivat tänään (15.8.16) nauramaan pojan, äidin ja isän 😊

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 1 000 €

{{don.Message}}
Urhea Olavi
Mari Kalmari