Sairaalaklovnien Joulukeräys
Sairaalaklovnit ry Helsinki Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnien Joulukeräys

”En muista nimiä, enkä sitä, minkä näköisiä olitte, nainen ja miesklovni, kun istuimme odotushuoneessa kuusivuotiaan pojan kanssa ja odotimme lääkärille pääsyä. Siinä vaiheessa luulin, että nauru on kuollut sisältämme, mutta te tulitte ja herätitte sen henkiin. Kiitos sydämestämme, poika on nyt kaksitoista ja asiat hyvin. Pienikin ilo on onni.” Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Pieni ILO on ISO asia. Osallistu Sairaalaklovnit ry:n joulukeräykseen täällä tai: - Tilille: FI2680240710119921, saajaksi Sairaalaklovnit ry, viestiksi Joulukeräys - Facebook-keräys: https://www.facebook.com/donate/439128460376086/ Muita tapoja lahjoittaa: https://sairaalaklovnit.fi/tue-meita - Aineettomat joululahjat: https://sairaalaklovnit.fi/kauppa - Tekstiviestilahjoitus: Tekstaa 10 ILO numeroon 16588 (10 €) - MobilePay: 67690 Lisätietoja: https://sairaalaklovnit.fi/toiminta Seuraa meitä somessa: https://www.facebook.com/Sairaalaklovnit https://www.instagram.com/sairaalaklovnit Keräys­lupa RA/2018/1039 (koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta 11.5.2018-1.10.2020)

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 10 000 €

{{don.Message}}
Sairaalaklovnien Joulukeräys