JOULUKERÄYS
Sairaalaklovnit ry Helsinki Sairaalaklovnit

JOULUKERÄYS

Lahjoita iloa lapsille - tehdään yhdessä sairaalasta mukavampi paikka pienille potilaille. Osallistu joulukeräykseemme ja mahdollista toimintaamme sairaaloissa ensi vuonna - lahja joka tuottaa iloa ja hyvää mieltä pitkään! Palaute äidiltä: ”Istuimme odotushuoneessa kuusivuotiaan pojan kanssa ja odotimme lääkärille pääsyä. Siinä vaiheessa luulin, että nauru on kuollut sisältämme, mutta te tulitte ja herätitte sen henkiin. Kiitos sydämestämme! Poika on nyt kaksitoista ja nykyään asiat on hyvin. Pienikin ilo on onni, se hetki on jäänyt meille mieleen.” Osallistu Sairaalaklovnit ry:n joulukeräykseen tai tee lahjoitus suoraan keräystilille: FI2680240710119921, saajaksi Sairaalaklovnit ry, viestiksi Joulukeräys Hauskat aineettomat joululahjat löytyvät Klovnipuodista: https://sairaalaklovnit.fi/kauppa LÄMMIN kiitos ja ILOISTA joulua! Lisätietoja: https://sairaalaklovnit.fi Sairaalaklovnit vierailevat yliopistollisten sairaaloiden lastenosastoilla valtakunnallisesti. Klovnitohtorit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Keräys­lupa RA/2020/833 (voimassa 2.10.2020 lähtien toistaiseksi)

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 10 000 €

{{don.Message}}
JOULUKERÄYS