Lahjoituslauantai 2016
Sairaalaklovnit ry Helsinki Sairaalaklovnit

Lahjoituslauantai 2016

Pidetään klovnit sairaalassa 2017! Lahjoituslauantai on kansainvälinen teemapäivä, jolloin muistetaan ja tuetaan lahjoittamalla eri järjestöjen tekemää hienoa työtä. http://www.lahjoituslauantai.org/osallistu.html "Sairaalaklovnit toivat iloa ja piristystä raskaaseen hoitojaksoon ja veivät hetkeksi ajatukset pois sairaalaympäristöstä" - Äiti Haastamme kaikki tukemaan työtämme ja mahdollistamaan klovnitohtoreiden vierailut lasten luona. Meillä on tällä hetkellä 17435 Facebook tykkääjää. Jos jokainen heistä lahjoittaisi euron, se mahdollistaisi yhden uuden klovnipäivän vuodelle 2017. JOO!!! JAKAKAA HAASTETTA :o)

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 17 435 €

{{don.Message}}
Lahjoituslauantai 2016