Iloa lapsille sairaalassa <3
Tiia Passila Tuusula Sairaalaklovnit

Iloa lapsille sairaalassa <3

Sairaalassa olo lapsille ja vanhemmille on painostavaa ja kaikintavoin negatiivista aikaa. Ihan mielettömän tärkeitä on hetket jolloin edes hetkeksi voi unohtaa sairaalassaolon syyt. Valonpilkahduksia, hymyjä ja naurua tuovat sairaalaklovnit joten toivon, että tuttavani ja ystäväni osallistuvat tähän keräykseen antamalla lapsille mahdollisuuden iloon pahanolon keskellä.

{{don.Message}}
Iloa lapsille sairaalassa <3
Tiia Passila