Ilon voimalla 42km
Anu Moilanen Vihtavuori Sairaalaklovnit

Ilon voimalla 42km

Hei! Olen ihan tavallinen kuntoilija. Takana marathoneja ja muitakin kuntoilusaavutuksia. Tähän asti vaan omaksi iloksi ja terveyden hyväksi. Nyt olisi mahdollisuus juoksemalla saada aikaan myös iloa pikkupotilaille sairaalaklovnien avulla. Lähdetkö mukaan keräykseen? Minulla tavoitteena 19.5. Helsinki City Marathon. Tehdään hyvää yhdessä!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 100 €
Kausi:
28.4.2018 28.5.2018

Toiminta

Lahjoitukset:

Uusimmat lahjoitukset

{{don.Amount | number:0}} €
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Ilon voimalla 42km
Anu Moilanen
{{don.MessageAnswer}}
Tällä keräyksellä ei ole vielä lahjoituksia.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close