Autetaan että TAYS.ssa klovnit pysyy lasten ilona
Erika Korpi Nokia Tampere TAYS

Autetaan että TAYS.ssa klovnit pysyy lasten ilona

Sairaalaklovnit <3. Tyttären ja vanhempienkin mieleen oli iloset klovnit sairaalassa ollessamme. Viikon piristys josta puhuttiin useasti. Silloin jo kyselin että miten voisin tukea toimintaa mutta yhdistykset sitä rahoitti silloin. Eikä arjessa jaksanut silloin keskittyä, sairaala arki vei mukanaan. Nyt olisi aika hoitaa tääkin velvollisuus pois ja haastaa ystävät <3 mukaan.

{{don.Message}}
Autetaan että TAYS.ssa klovnit pysyy lasten ilona
Erika Korpi