HAASTE Tamperelaisille urheiluseuroille
ILVES C2 Tampere Tampere TAYS

HAASTE Tamperelaisille urheiluseuroille

Urheilevat nuoret saavat hyvää hoitoa TAYSin eri toimipisteissä. Sairaalaklovnit tekevät mahtavaa työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen. On murheita, kipuja, haastavia tilanteita, pieni nauru voi monasti auttaa jaksamaan erilaisissa tilanteissa. Haluamme tukea TAYSin sairaalaklovnien työtä lahjoittamalla Taysin joulumyyjäisissä pidetyn arpajaisten tuoton aloituspotiksi. Näin haluamme toivottaa kaikille lapsille Rauhallista Joulua ja Iloa vuodelle 2016!

{{don.Message}}
HAASTE Tamperelaisille urheiluseuroille
ILVES C2