Paula Ruikan päivä
Vappu Verronen Helsinki Tampere TAYS

Paula Ruikan päivä

Paula Ruikka (4.12.1945 - 26.8.2010) toimi pitkään lastenlääkärinä TAYS:issa. Jo viisi vuotta Paula Ruikan muistoksi on lahjoitettu joulukuun alussa TAYS:iin yksi sairaalaklovnipäivä, jolloin klovnit vierailevat myös reumapolilla. Paulan suvulla ja ystävillä on mahdollisuus osallistua ilon tuottamiseen lapsille sairaalassa. Kiitos kaikille jo etukäteen! EDIT: Keräyksen tulos täyttyi tavoitepäivänä su 4.12. ja Paula Ruikan klovnipäivä tullaan toteuttamaan 7.12., mutta jos joku ei ehtinyt mukaan, niin lahjoittamista Sairaalaklovneille voi jatkaa tätä kautta tulevia Paula Ruikan päiviä varten vuoden loppuun asti! Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille <3

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 800 €

{{don.Message}}
Paula Ruikan päivä
Vappu Verronen