PNK:n Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016
PNK-klubi Turku Turku TYKS

PNK:n Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016

PNK osallistuu valtakunnalliseen Unelmien liikuntapäivään haastamalla yritykset ja yhteisöt polkemaan iloa – itselle ja muille! Järjestämme yhteistyössä Holiday Club Caribian kanssa 10.5. koko perheen liikunnallisen tapahtuman, jonka kohokohtana on kahden tunnin pyöräilyhaaste klo 16.30-18.30. Haastamme yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilötkin mukaan pitämään kolme pyörää liikkeessä, jolloin pyöräilyminuutteja kertyy yhteensä 360. Yksi pyöräilyminuutti = 5 € lahjoitus Sairaalaklovneille. Voitte lahjoittaa haluamanne summan PNK-klubin keräyspottiin ja näin "ostaa" pyöräilyminuutteja haasteeseen. Toivottavasti pääsette myös paikan päälle tapahtumaan polkemaan lahjoitustanne vastaavan minuuttimäärän ajaksi! Jos haluatte osallistua vain keräykseen, me hoidamme pyöräilijän paikalle :) * Lisätietoa ja ajanvaraus haastepyöräilyyn: koordinaattori Sini Nurmi, p. 02-333 7560 tai sini.nurmi@utu.fi * Tapahtumapaikka: Kongressikuja 1, Turku Tehdään päivästä yhdessä ikimuistoinen ja merkityksellinen! Lue lisää: https://www.facebook.com/events/166548673738922/

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 1 800 €

{{don.Message}}
PNK:n Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016
PNK-klubi